Een bank die kan worden gebruikt om uw mobiele of e-bike tijdens de pauze op te laden. Praktisch, toch? Het beste deel: ze bestaan ​​al.

Er zijn ideeën die je laten denken waarom je er zelf niet aan denkt. Waarom produceert de bank op het park bijvoorbeeld geen elektriciteit in de zon? Het Nederlandse bedrijf ecotap heeft het idee omgezet in actie en dankzij het bedrijf Partino zijn er ook zonnestoelen in Zwitserland.

“We hebben in Zwitserland de exclusieve rechten voor distributie”

 Zijn bedrijf heeft de verspreiding van mobiele energieoplossingen uiteengezet.

“Toen Stefan Gehrig ons benaderde en kennismaakte met de innovatieve zonnestoelen, zag ik onmiddellijk het potentieel van een verkooppartnerschap.Dit is een goed aanbod, vooral voor onze communityklanten. “

Het grote zonnepaneel trekt inderdaad de grote belangstelling, vooral uit steden, toeristische gebieden, ziekenhuizen en bedrijven. De eerste bank die al is geïnstalleerd, bevindt zich op het servicegebied van de snelweg Neuenkirch LU.  Het feit dat u niet warm wordt wanneer u op de zonne-bank zit, wordt verzekerd door een schokbestendig Saffier-kunststofpaneel.

Twaalf keer een half uur elektriciteit per dag, waarbij ook e-bikes worden opgeladen

Een solaire bank levert twaalf keer een halfuur elektriciteit per dag bij maximale ontlading. Mobiele telefoons kunnen continu en gedurende de dag worden opgeladen. Maar laptops, e-scooters, e-bikes en andere elektronische apparaten kunnen worden aangesloten. Partino biedt ook oplaadpunten voor zonne-energie. Ze produceren nog meer kracht en zijn ook geschikt voor e-scooters en e-scooters.

“We hebben ook de SMARTY-PORT die wordt aangeboden, een overdekt solarlaadstation, dat bijvoorbeeld als bushalte kan worden gebruikt. Dit station heeft ook een touchscreen waar u busroosters, bezienswaardigheden, het weer, regionale informatie en meer kunt uploaden”

Stefan Gehrig, CEO Partino
Hij is ervan overtuigd dat decentrale en geharmoniseerde laadstations de toekomst zijn. Partino is daarom ook een distributeur van lithium-opslagtanks die zonne-energie opslaan op openbare plaatsen en in eengezinswoningen en elektriciteit kunnen leveren aan de elektrische auto met een snellaadstation.

“Als je zit, word je niet heet, dankzij een Saffier plastic bord.”
Stefan Gehrig

Meer informatie over deze Solar Bench®
Bron: https://blog.bkw.ch/